• Eneco Rotterdam

  Het nieuwe hoofdkantoor van Eneco in Rotterdam bestaat uit drie gekromde vleugels van wisselende hoogtes. Het gebouw is met een A+ energielabel zeer energiezuinig en heeft een 'groene' uitstraling.
  Lees meer »
  Eneco Rotterdam
 • Fletcher Hotel A2

  Eltechna Paneelbouw maakt van nieuw Fletcher hotel stralend herkenningspunt!

  Eltechna paneelbouw heeft in opdracht van Terberg Totaal Installaties BV alle verdeelinrichtingen voor het nieuwe hotel langs de A2 in Amsterdam Zuidoost gefabriceerd. Ook de KNX bus besturing van het hotel is door Eltechna gerealiseerd. Het futuristisch ogende viersterrenhotel van de Fletcher Hotelgroep heeft op vrijdag 11 januari 2013de deuren voor haar eerste gasten geopend.

  Lees meer »
  Fletcher Hotel A2
 • Massimo Dutti Haarlem

  GUTS Installatietechniek is een landelijke multidisciplinaire installateur voor onder ander retailorganisaties. Voor deze opdrachtgever hebben wij de Massimo Dutti Haarlem mogen voorzien van hoofdverdeler met daarin opgenomen een geintegreerd besturing voor de verlichting.
  Lees meer »
  Massimo Dutti Haarlem
 • Distributiecentrum Newlogic II

  Mede dankzij deze panelen en de vele energiemeters heeft het gloednieuwe distributiecenterum het predicaat Breeam-ontwerpcertificaat Outstanding gekregen.

  Lees meer »
  Distributiecentrum Newlogic II
 • OZG Scheemda

  Naast de rijksweg A7, bij Scheemda, is de Ommelander Ziekenhuis Groep begin 2016 gestart met de bouw van een nieuw ziekenhuis. De nieuwbouw, met een oppervlakte van 36.000 m², vervangt de locaties in Delfzijl en Winschoten. Het ziekenhuis omvat ongeveer zestig poliklinische spreek- en onderzoekkamers, een beddenhuis met 260 bedden en een zogenaamde hotfloor met zes operatiekamers, intensive care, radiologie en spoedeisende hulp.

   

  Lees meer »
  OZG Scheemda