Projecten
 • Distributiecentrum Newlogic II

  Mede dankzij deze panelen en de vele energiemeters heeft het gloednieuwe distributiecenterum het predicaat Breeam-ontwerpcertificaat Outstanding gekregen.

  meer info...
 • Eneco Rotterdam

  Het nieuwe hoofdkantoor van Eneco in Rotterdam bestaat uit drie gekromde vleugels van wisselende hoogtes. Het gebouw is met een A+ energielabel zeer energiezuinig en heeft een 'groene' uitstraling.
  meer info...
 • Fletcher Hotel A2

  Eltechna Paneelbouw maakt van nieuw Fletcher hotel stralend herkenningspunt!

  Eltechna paneelbouw heeft in opdracht van Terberg Totaal Installaties BV alle verdeelinrichtingen voor het nieuwe hotel langs de A2 in Amsterdam Zuidoost gefabriceerd. Ook de KNX bus besturing van het hotel is door Eltechna gerealiseerd. Het futuristisch ogende viersterrenhotel van de Fletcher Hotelgroep heeft op vrijdag 11 januari 2013de deuren voor haar eerste gasten geopend.

  meer info...
 • Logistiek Centrum Woensdrecht

  Op Vliegbasis Woensdrecht wordt het nieuwe logistieke centrum gebouwd voor het onderhoud van de F16 jachtvliegtuigen, Chinook- en Cougar-transporthelikopters, Apache-gevechtshelikopters, maritieme Lynx- en NH90-helikopters en PC-7-lesvliegtuigen.
  meer info...
 • Massimo Dutti Haarlem

  GUTS Installatietechniek is een landelijke multidisciplinaire installateur voor onder ander retailorganisaties. Voor deze opdrachtgever hebben wij de Massimo Dutti Haarlem mogen voorzien van hoofdverdeler met daarin opgenomen een geintegreerd besturing voor de verlichting.
  meer info...
 • Nieuwbouw Weweler VDL

  Op het nieuwe ecofarm bedrijfsterrein in Apeldoon wordt het nieuwe onderkomen voor Weweler gebouwt. VDL Weweler ontwikkelt, produceert en verkoopt luchtvering
  meer info...
 • OZG Scheemda

  Naast de rijksweg A7, bij Scheemda, is de Ommelander Ziekenhuis Groep begin 2016 gestart met de bouw van een nieuw ziekenhuis. De nieuwbouw, met een oppervlakte van 36.000 m², vervangt de locaties in Delfzijl en Winschoten. Het ziekenhuis omvat ongeveer zestig poliklinische spreek- en onderzoekkamers, een beddenhuis met 260 bedden en een zogenaamde hotfloor met zes operatiekamers, intensive care, radiologie en spoedeisende hulp.

   

  meer info...
 • Stadskantoor Utrecht

  Stadskantoor Utrecht omvat 66.000 m2 en is een van de grootste gebouwen die vanaf medio 2011 wordt gebouwd in Nederland.
  meer info...
 • Wärtsilä Kampen

  Wärtsilä opende een nieuw distributiecentem in Kampen. De elektrische installatie werd geinstalleerd door Unica Installatietechniek. Eltechna en Schneider Electric leverden de verdeelinrichtingen, railkokertrace's en de volledige automatisering van het pand.
  meer info...