Testimonial Richard Zandbergen
richard zandbergen

Richard Zandbergen is projectmanager bij de afdeling Utiliteit van Alewijnse. Dit bedrijf koos voor Eltechna bij de bouw van het Welland College in Den Haag.

'Eltechna is een leuk bedrijf dat snel kan inspelen op wijzigingen. Eltechna is net zo flexibel als wij willen zijn voor onze klanten. Bij het Welland College waser bijvoorbeeld sprake van een wijziging: Westland Energie wilde anders dan het bestek aangaf hun spanning direct in onze kast aansluiten.

'Eltechna is net zo flexibel als wij'

Dat soort aanpassingen voert Eltechna keurig netjes door. Juist omdat ze niet zo groot zijn, kunnen ze snel anticiperen. Dat vind ik dus heel fijn, want tijd is een belangrijke factor. Maar ik kijk ook naar andere dingen, zoals de compleetheid van de offerte. Zo zijn er bedrijven die labels en zekeringen uitsluiten van hun offerte en dat onder meerwerk voegen, maar Eltechna niet. Ook verwacht ik dat paneelbouwers het bestek zelf controleren. Kloppen er zaken niet, dan wil ik dat graag horen. Ik verwacht kortom zorgvuldigheid, duidelijkheid, eerlijkheid en flexibiliteit. Eltechna heeft dat allemaal in huis.'