Testimonial Ronald van den Broecke
ronald van den broecke

Croon Elektrotechniek is een landelijk opererend groot installatiebedrijf, Ronald van den Broecke is manager main- tenance in de vestiging Apeldoorn. Hij werkte samen met Eltechna bij de bouw van het Gymnasion, een gebouw op de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen (RU).

'Eltechna leverde bij dit project geen standaard hoofdverdelers. We wilden verdeelkasten met PLC-besturing en aan de hoofdverdeler gekoppelde synchronisatiebesturing voor de noodstroomaggregaten. Bovendien was de levertijd erg kort, Eltechna had zes weken de tijd. Maar het is ze gelukt de klus te klaren.

'Eltechna staat voor snelheid, flexibiliteit en kwaliteit'

een deel van de besturingselementen hebben ze zelfs ter plekke nog gemonteerd en getest. Snelheid beschouw ik dan ook als een van de belangrijkste pluspunten van Eltechna. En snelheid hangt wat mij betreft altijd samen met flexibili- teit, dat is een tweede sterk kenmerk van Eltechna. Zeker bij projecten als Gymnasion is flexibiliteit een must. Qua prijs kan Eltechna goed mee, ze springen snel op de vraag in, hebben korte levertijden en de kwaliteit die ze leveren is altijd goed. Ik werk dan ook al vele jaren met Eltechna samen.'