Vacatures

Werkvoorbereider / Calculator (Paneelbouw)


Intro

Ben jij een proactieve Werkvoorbereider/ Calculator? Heb jij kennis van paneelbouw en vind je het een uitdaging om je eigen projecten uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Organisatie & afdelingsomschrijving

Eltechna Paneelbouw BV, onderdeel van Solar Nederland BV, ontwerpt en assembleert al meer dan 25 jaar verdeelkasten en besturingspanelen. Er wordt onder licentie gebouwd voor vier grote fabrikanten: Schneider Electric, Legrand, Eaton en Hager. Alle producten worden op maat gemaakt voor de klant (met name Nederlandse installateurs). Met 31 medewerkers en kantoren in Sneek en Amersfoort staat Eltechna voor creativiteit, diversiteit, kwaliteit en de juiste service.


Functie informatie

Als Werkvoorbereider/ Calculator ben je betrokken bij het hele proces: van offerte aanvraag tot het uitwerken van de productie orders en de nacalculatie. Van onze klanten ontvang jij installatieschema's en het bestek waar het product aan moet voldoen om vervolgens aan de slag te gaan. Jij bepaalt welke materialen ingekocht worden, vraagt de prijzen op en stelt het budget vast. Ook de benodigde productie uren neem je daar in mee. Samen met de Werkplaats Manager kies je de juiste werkmethode en laat je de benodigde materialen en onderdelen bestellen. Je leest tekeningen van installaties en stuurstroom. Tot slot bestel je via de inkoper de benodigde materialen en onderdelen.

Voorwaarden
  • Je hebt een afgeronde Mbo Niv. 4 opleiding in een (elektro)technische richting;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt technische kennis van paneelbouw en dan bij voorkeur van energieverdelers;
  • Kennis van Autocad (Electrical) is een pre.
De collega die wij zoeken is accuraat en in staat om proactief mee te denken over verbeteringen in het productieproces. Je neemt je verantwoordelijkheid voor het project, dat van a tot z uitgevoerd wordt bij Eltechna, en gaat hierbij oplossings- en resultaatgericht te werk. Daarnaast deel je goede ideeën met het team.

Aanbod
  • Ruimte voor eigen initiatief. Wij geloven in de kennis en ervaring van onze medewerkers;
  • Werken in een uitdagende markt. Wij durven innovatief te zijn en nemen de eerste stap om kansen te vervullen;
  • Stronger together! Je komt terecht in een collegiaal team met (technische) vakkennis op elk gebied.

Inlichtingen bij; 

Is deze functie jou op het lijf geschreven en woon je in (de omgeving van) Amersfoort? Neem dan het initiatief en solliciteer vandaag nog! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Danielle Stegeman (corporate recruiter), via telefoonnummer 06-41663047. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van onze procedure.