Over Eltechna

Lees op deze pagina meer over Eltechna

Over ons

Eltechna is een paneelbouwbedrijf dat schakelverdeelinrichtingen ontwerpt, fabriceert en assembleert onder de vereiste IEC-normen en KEMA-licenties. De producten vinden hun weg naar utiliteitsgebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, winkelcentra en kantoren Met vakmanschap hoog in het vaandel levert Eltechna daarnaast service en onderhoud aan de eindgebruikers.

Eltechna is gevestigd in Amersfoort en Sneek en heeft 32 mensen in dienst. Het bedrijf is een dochter van Solar maar altijd in een aparte BV ondergebracht gebleven. ‘Solar heeft zich ontwikkeld van groothandel naar service- en sourcing onderneming. Eltechna past daar perfect in. Ook wij voegen kennis toe. Qua paneelbouw hebben we bovendien een mooie grootte. De lijnen zijn kort en we acteren dicht op de klant. We kunnen werken nauw volgen en waar nodig snel schakelen. Hoe korter de bouw, hoe eerder een gebouw rendabel is.


'Als dochter van Solar, met alles op voorraad, zitten we dicht bij het vuur en is onze actie-reactie tijd erg kort. '

 

Het kan bijvoorbeeld zijn dat er andere transformator wordt geplaats nodig zijn dan gedacht en de hoofdverdeler moet verzwaard worden. We lossen dat in één, twee weken op.’ Paneelbouw brengt elektrotechniek en mechanica bij elkaar. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Door de jaren heen hebben wij als Solar Group onze focus gelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Met initiatieven op het gebied van elektriciteit voorzieningen, kennis en producten gericht op duurzame renovaties, verantwoorde inkoop en ondersteunde mensenrechteninitiatieven.

Lees hier meer over MVO

Contact Eltechna

Wil je meer informatie hebben over een bepaald product/ service van Eltechna?

Of heb je een andere vraag,

Neem dan gerust contact met ons op via onze contact pagina!

Contact pagina Eltechna