Projecten

Lees hier welke projecten Eltechna zoal heeft uitgevoerd en wat Eltechna bij deze projecten zoal heeft aangeleverd en gemonteerd.

Eneco Rotterdam

Samen met Terberg systemen heeft Eltechna een grote rol in de realisering van dit project. Dit door de levering van de Hoofdverdelers, bypass verdeler, onderverdelers, de 4 railkoker trajecten en de centrale touchpanels met de PLC's.

Lees meer

Fletcher hotel A2

Eltechna Paneelbouw maakt van nieuw Fletcher hotel stralend herkenningspunt! Eltechna paneelbouw heeft in opdracht van Terberg Totaal Installaties BV alle verdeelinrichtingen voor het nieuwe hotel langs de A2 in Amsterdam Zuidoost gefabriceerd. Ook de KNX bus besturing van het hotel is door Eltechna gerealiseerd.

Lees meer

Massimo Dutti Haarlem

Guts Installatietechniek is een landelijke multidisciplinaire installateur voor onder ander retailorganisaties.Eltechna heeft in samenwerking met Guts Installatietechniek Massimo Dutti Haarlem voorzien van hoofdverdeler met daarin opgenomen een geintegreerd besturing voor de verlichting.

Lees meer

Distributiecentrum Newlogic II

Voor het nieuwe distributiecentrum New Logic II heeft Eltechna de energiedistributiepanelen: 4 Hoofdverdelers en 8 onderverdelers geleverd. Daarbij ook de KNX installatie en het programmeren van de 31 energiemeter voorzien.

Lees meer

OZG Scheemda

Hoofdaannemer is Dura Vermeer en Kropman Installatietechniek is verantwoordelijk voor de totale installatietechniek. Hiervoor werkt zij nauw samen met Harwig Installatiegroep en Schneider Electric. Dankzij jarenlange contacten met deze bedrijven werd Eltechna gevraagd om de hoofd- en onderverdelers te leveren. Het gehele project wordt in BIM gerealiseerd.

Lees meer

Nieuwbouw Weweler VDL

Hollander techniek ontwerpt en voert de Electra en warmte installatie uit. Het voedingsysteem bestaat uit twee trafo's 1600kVA met een optie voor een derde. Eltechna fabriceerd de hoofdverdeler en de onderverdelers voor de fabriekshal. Schneider Electric levert er de Canalis stroomrailen.

Lees meer

Logistiek Centrum Woensdrecht

Logistiek Centrum Woensdrecht (LCW) is verantwoordelijk voor het onderhoud en het materieelbeheer bij de Koninklijke Luchtmacht. Daarnaast ondersteunt het bedrijf de marine, landmacht en marechaussee bij de uitoefening van operationele taken.

Lees meer

Stadskantoor Utrecht

Het stadskantoor wordt voor de Utrechter het centrale punt waar men terecht kan voor bijna alle gemeentelijke diensten en producten. Met een maximale hoogte van 92 meter is het straks het hoogste en een van de grootste stadskantoren van Nederland.

Lees meer

Wärtsilä Kampen

Wärtsilä KampenWärtsilä opende een nieuw distributiecentrum in Kampen. De elektrischeinstallatie werd geinstalleerd door Unica Installatietechniek. Eltechna en Schneider Electric leverden de verdeelinrichtingen, railkokertrace's en de volledige automatisering van het pand.

Lees meer